Det skal være nemt

Vi har tænkt på det hele – så du kan koncentrere dig om din forretning

Fleksible rammer midt i det grønne

I Ferskvandscentrets erhvervspark er det services, den smukke beliggenhed og de mange forskellige faciliteter til møder og konferencer, som adskiller stedet fra alle andre erhvervsparker.

At naboerne er AQUA Akvarium & Dyrepark, Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter og mere end 80 øvrige virksomheder komplementerer blot stedets særlige karakter, og gør det endnu mere attraktivt at have adresse kun et stenkast fra Gudenåen og Silkeborg søerne.

Flyt til Ferskvandscentrets
erhvervspark

Vi har kontorlokaler i næsten alle størrelser og fleksibiliteten kender ingen grænser. De mindste kontorer er fra 10 kvm, og der er også mulighed for at leje et enkelt skrivebord, hvilket ofte er en god og overskuelig løsning for en nystartet virksomhed.

Ferskvandscentret
Vejlsøhus

Super service, fælles faciliteter og mange andre fordele

Lejer du et kontorlokale på Ferskvandscentret, får du fællesskab med andre virksomheder, kolleger og rig mulighed for råd, vejledning og sparring. Men du indgår også i et inspirerende arbejdsmiljø, værdifuldt netværk med adgang til en masse fordele, hotel og konferencefaciliteter, reception og teknisk afdeling.

Samtidig får du en højt profileret adresse med masser af gratis p-pladser til gæster og medarbejdere, samt en spændende platform for din virksomhed.

Meget mere end et kontorfælleskab

G-kraft er et værdibaseret fællesskab og netværk for unge, ambitiøse virksomheder, som bor sammen og åbent deler erfaringer, viden og succeser.
iværksættere
Møde og konference

Møde og konference­lokaler

Som lejer har du adgang til møde- og konferencefaciliteter på Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter. Du skal således ikke leje unødvendige kvadratmeter til mødelokaler.

Tæt på naturen

Én af Ferskvandscentrets værdier er værdien, som vi kalder “Tæt på naturen”. Dette skal forstås både helt konkret, idet vi drager fordel af nærheden til naturen i vores aktiviteter: vi ligger lige midt i Silkeborgs smukke natur, omkranset af søer og skove og med utallige muligheder for naturoplevelser lige udenfor vores hoveddør.

Samtidigt forsøger vi også i overført betydning at være “tæt på naturen”, idet vi søger at påvirke denne mindst muligt. Vi arbejder vedblivende på at minimere vores miljøpåvirkning ved bl.a. at sortere vores affald, minimere madspild og benytte os af bæredygtige energiløsninger.

Som lejer har du rig mulighed for at drage fordel af vores unikke placering midt i den smukke natur. I receptionen på Vejlsøhus kan du få udleveret kort over skovene omkring ErhvervsParken, så du kan benytte disse til “gående møder”, en løbe- eller cykeltur efter fyraften eller til en energigivende pause i arbejdsdagen.

Løber

Grøn profil

I Ferskvandscentret søger vi hver dag at gøre en positiv forskel for vand, natur og miljø i den måde, vi driver vores forretningsområder på. 

I Erhvervsparken vægter vi korrekt affaldssortering, genbrug og bæredygtighed højt; og to gange om året indbyder vi til et fagligt arrangement med fokus på naturen omkring os. 

Opladning af elbiler

På Ferskvandscentret er der mulighed for opladning af el-biler.

NORLYS har opsat el-ladestandere foran Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter og på AQUA Akvarium & Dyreparks parkeringsplads. 

car charger

Sagt om erhvervsparken

Her kan du danne dig indtryk af det unikke interiør, de moderne faciliteter og de smukke omgivelser

Men det bedste er naturligvis at opleve stedet her ved selvsyn. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde og en rundvisning.

Folkesanatoriet Silkeborg

Ferskvandscentrets historie

Fra sanatorium til Ferskvandscenter

Ferskvandscentret blev stiftet som selvejende institution i 1987 og har til huse i det store og smukke bygningskompleks Vejlsøhus, der blev opført i 1903 som tuberkulosesanatorium. Ferskvandscentret har udviklet sig til at være det nationale center vedrørende miljøforhold med fokus på vandområdet. Denne fremtrædende position er opnået gennem samling af forskning, udvikling af erhvervsaktiviteter samt vidensformidling om vandmiljøområdet.

Gudenåen, Silkeborgsøerne og de store skove i Søhøjlandet sætter scenen for Ferskvandscentret, Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter og AQUA Akvarium & Dyrepark. Her i disse unikke omgivelser driver Ferskvandscentret også erhvervspark samt Danmarks største udbyder af kurser inden for vandmiljø.