Information til lejere

Ugens menu i kantinen

Se ugens menu eller bestil take-away.

Brug for en tekniker?

Kontakt venligst Teknisk Chef Paul Henri Nielsen

E-mail: phn@fvc.dk
Mobil: 20 90 46 08

hvis der er tekniske problemer i jeres bygning (en sprunget pære, manglende internetforbindelse eller andet).

Kontakt også Paul vedrørende hjælp med skiltning, nøgler eller andre ”vicevært-opgaver”.

Teknisk Afdeling hjælper også gerne med ophæng af billeder og white boards samt IT-mod timebetaling.

Paul

Book mødelokale

Du kan gratis låne mødelokaler på Ferskvandscentret og i Danske Udviklingsparker.

Hjertestartere

Der er to hjertestartere på Ferskvandscentret.
 
Receptionen i bygning C (AQUA’s reception)
Kælder ved elevator i bygning A (Vejlsøhus)
 
Se dem på oversigtskortet.
AED

Beredskabsplan

Her ser du beredskabsplanen for Ferskvandscentret.

Optankning af betalingskort

I Ferskvandscentrets kantine betales maden via betalingskort, som man skal optanke før spisning.

Nye lejere kan få udleveret et kort i kantinen, og kortene skal optankes via siden www.fvckantine.dk

Det første udleverede kort er gratis, men mister man sit kort, skal man henvende sig i kantinen for at få et nyt. Det nye kort koster kr. 50,00.

Kortet er personligt, og man må ikke bespise gæster på kortet til lejerprisen i kantinen – her skal man købe “gæstemenu” (nederst på touchskærmen). Hvis man ønsker et repræsentationskort til sin virksomhed, skal man henvende sig til økonomiafdelingen: faktura@fvc.dk

Book mødelokale

Hvis du ønsker at booke et mødelokale på Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter, bedes du kontakte receptionen på mail: info@vejlsoehus.dk eller telefon: 89 21 21 21. Som lejer kan du kvit og frit låne mindre mødelokaler (max. 10 personer) op til 10 gange om måneden (forplejning ikke inklusiv).

Skal du bruge et mødelokale et andet sted i landet? Hos vores samarbejdspartnere i Danske Udviklingsparker har du mulighed for at låne mødefaciliteter. Kontakt Merete Juul Hansen pr. e-mail, helst i god tid før dit kommende møde.

Aftale om print, kopiering og scanning

Det er muligt at blive oprettet som bruger på en af Erhvervsparkens print- og kopimaskiner og få ubegrænset adgang til kopi/print/scanning. Der er en printer i receptionen på Vejlsøhus, i Bygning N samt på plan 1 i G-kraft i Bygning O. 

Hvis man anvender Erhvervsparkens netværk er det gratis at blive oprettet som bruger og modtage brugernavn og kode til printeren. Der udskrives på printerne ved at sende dokumentet til print og derefter indtaste et brugernavn og en kode på selve printeren.

Som erhvervslejer kan man anvende printeren ubegrænset mod følgende betaling:

For virksomheder med 1-3 personer på kontoret: 350 kr. pr. kvartal

For virksomheder med 4-6 personer på kontoret: 680 kr. pr. kvartal

For virksomheder med 7 eller flere personer på kontoret: 995 kr. pr. kvartal

Toner og papir er inkluderet i ovenstående priser. Opkrævningen vil foregå sammen med huslejeopkrævningen.

Vi forbeholder os ret til at justere priserne pr. 1. januar hvert år som følge af eventuelle udefrakommende prisændringer. Aftalen kan opsiges i indeværende kvartal til udgangen af næste kvartal. 

 

OPRETTELSE

Hvis man ønsker at blive oprettet som bruger på en af printerne bedes man kontakte Michael Haugaard Rasmussen (20 90 46 07) for oprettelse af brugernavn og kode. Husk at angive antal medarbejdere. 

Virksomheder, der er oprettet på printerløsningen, er forpligtigede til at give besked, hvis deres antal af medarbejdere ændrer sig, så opkrævningen skal justeres. 

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål til erhvervsparken omkring indflytning, all-inclusive-konceptet eller andet?

Vi har samlet svarene på de mest almindelige spørgsmål nedenfor.

I iværksætterfællesskabet G-kraft er lokalerne udstyret med hæve-sænke-skrivebord, skuffesektion og skrivebordsstol. Du har mulighed for at fravælge dette, hvis du selv ønsker at møblere lokalet. I vores øvrige kontorlokaler står du selv for indretningen.

Som erhvervslejer på Ferskvandscentret har alle ansatte i din virksomhed adgang til at spise i vores kantine. Der er åbent for frokost alle hverdage kl. 11.30-13.30. Buffeten koster kr. 42 pr. person pr. dag inklusiv moms (spis alt hvad du vil). Salatbuffeten koster kr. 30 pr. person (spis alt hvad du vil).

Gæster og familie/venner, der ikke er ansat i virksomheden er velkomne til at spise i kantinen, men skal betale som eksterne. Man kan betale for eksterne enten via sit eget kantinekort ved at vælge knappen nederst til højre på touch skærmen (“Ekstern frokost”) eller ved at oprette et repræsentationskort for virksomheden. Kontakt Merete Juul Hansen herom (20 90 46 05). 

For at benytte dig af vores fantastiske kantine skal du bruge et betalingskort, som skal optankes før brug. Du kan læse om betalingskortet og sætte penge ind på det lige her.

Alle indendørs skilte foran kontorlokaler og i opgange er inkluderet i huslejen. Det samme er firmanavn på vores oversigtsskilte ud mod vejen.

Ønsker du et bygningsskilt eller et metalskilt med logo på stensøjlerne ved hovedindgangen til Vejlsøhus eller IT-huset, skal der betales særskilt herfor. Kontakt Thomas Gundelund Jensen herom: tgj@fvc.dk

Nøgle til lejemålet udleveres hos Thomas Gundelund Jensen i Teknisk Afdeling (Bygning E). Sammen med nøglen udleveres personlig kode til erhvervsparkens wi-fi.

Ferskvandscentret arbejder målrettet på at være et klimavenligt og grønt center, der bidrager til at mindske forurening og øge genbrug. Derfor sorterer vi affaldet i forskellige affaldstyper og beder vores lejere om det samme.

Du bedes selv bortskaffe dit affald fra kontoret og finder affaldsgården bag ved Bygning E, Teknisk Afdeling. Der er containere til sortering af alle typer affald: Mad, papir, pap, glas, printpatroner m.v., og de er markeret med skilte og vejledning. Pappresseren er forsynet med vejledning – følg venligst denne. 

Hvis der er tvivl om eller problemer med affaldshåndteringen kontakt Teknisk Chef Paul Henri Nielsen på mobil 20 90 46 08 eller e-mail phn@fvc.dk

Parkering er gratis på Ferskvandscentret; og vi har altid ledige parkeringspladser. Erhvervslejere bedes respektere, at p-pladser foran AQUA Akvarium & Dyrepark er forbeholdt parkens gæster; ligesom parkeringspladser lige foran Vejlsøhus primært er til hotellets gæster.

Der er 6 måneders gensidig opsigelse på erhvervslejemålene; undtaget lejemål i iværksætterfællesskabet G-kraft, hvor opsigelsesvarslet er 3 måneder.

Sammen med første måneds husleje indbetales 3 måneders leje i depositum. Efter fraflytning tilbagebetales depositummet til lejer fratrukket istandsættelses-omkostninger til maling, tæpperens og rengøring efter Erhvervsparkens gældende prisliste. 

Du kan gratis låne mødelokaler på Ferskvandscentret og i Danske udviklingsparker. Læs her hvordan du gør.

Som lejer skal du ikke bekymre dig om at slå alarm til eller fra, når du tilgår eller forlader dit lejemål. Vi har en vægterservice, der hver aften/nat tilser området 2 gange.

Ja. Se punktet “Aftale om print, kopi og scanning” længere oppe på siden. 

Ja, din nøgle giver adgang til dit kontor 24-7. Hvis du har kontor på Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter og kommer udenfor receptionens åbningstid (f.eks. i forbindelse med ferielukning e.l.), skal du anvende din egen nøgle i nøgleboksen, som sidder til højre for hoveddøren. 

Ferskvandscentret oversigtskort